top of page

Landmann Pellet Kettle 13140 - allroundern bland grillar 

Landmann pelletsgrill

Pellet Kettle från LANDMANN kombinerar de bästa funktionerna i en gasolgrill med en röks goda aromegenskaper.

Den nya pelletsgrillen från LANDMANN leder till perfekta grillresultat.  Styrenheten för grillen är en LED-kontrollpanel med elva olika inställningar som täcker hela grillens temperaturområde från 71 ⁰C till 260 ⁰C. Den medföljande kärntemperaturtermometern säkerställer en snabb tillagningskontroll av maten: med en knapptryckning visas temperaturen på displayen.

Du startar din grill med ett enkelt knapptryck. Den elektriska matarskruven tillför sedan automatiskt exakt den mängd träpellets som behövs i förbränningskammaren för att hålla temperaturen.
På detta sätt säkerställs att pelletsgrillen håller konstant temperatur vid indirekt grillning, BBQ och rökning - dvs. matlagningsprocesser som kan pågå under många timmar. "Low & slow BBQ" är alltså extremt bekväm med denna grill: ingen mer irriterande hantering av glödande kol och konstant kontrollerande av temperatur.

LANDMANN har utrustat sin pelletsgrill med emaljerad grillgaller, extra stor droppbricka, rymligt sidobord och en extra hylla ovanför marken. Två stora hjul i kombination med två mindre låsbara hjul säkerställer rörlighet och stabilitet. Pelletsgrillen är konstruerad för långvarig drift. En automatisk avstängning och ett avstängningsläge för nedkylning är en del av säkerhetsfunktionerna.

Landmann pelletsgrill display

Du kan läsa mera om denna grill på vår produktsida eller direkt på Landmanns hemsida.

bottom of page