top of page

Om Lotusgrillen

LotusGrill är en bärbar och rökfri grill som är utvecklad av det tyska företaget LotusGrill GmbH. Den patenterade grillen LotusGrill grundades 2010. Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och har en innovativ design. Grillen kan användas utomhus och inomhus. Används grillen inomhus bör den endast stå i välventilerade utrymmen med fönster och dörrar öppna. Men den rekommenderas att tändas utomhus.  

 

En av de mest anmärkningsvärda funktionerna hos LotusGrill är dess patenterade ventilations- och grillteknik. Grillen har en integrerad batteridriven fläkt som skapar en stark, konstant luftström som gör det möjligt att kontrollera temperaturen och intensiteten av grillvärmen. Detta gör att maten tillagas jämnt och snabbt, och med minimal rökning.

 

En annan fördel med LotusGrill är dess enkla användning och rengöring. Grillen har ett löstagbart grillgaller och en inbyggd droppskål som enkelt kan tas bort och diskas i diskmaskin. Dessutom är grillen lätt att montera och demontera, vilket gör det enkelt att ta med den på resor eller förvara den när den inte används. 

 

Dessutom är Lotusgrillen väldigt snabb. De flesta kolgrillarna tar upp till 40 minuter innan man kan börja grill, med LotusGrill så är du igång på 3-4 minuter. 

 

LotusGrill finns i olika storlekar och färger för att passa olika behov och stilar. Grillen är lämplig för att laga allt från kött och fisk till grönsaker och frukt, och den är ett utmärkt val för den som söker en bärbar, enkel och rökfri grill.

lotus-grill.jpg
Lotusgrill.jpg
bottom of page