top of page
View Collection

Napoleon gasolgrillarr r

En Napoleon grill är lika med en grill i premiumsegmentet. Samtliga grillar, oavsett om det är en kolgrill eller gasolgrill, är designade och tillverkade för att hålla högsta nivå. Napoleon är en nordamerikansk grilltillverkare och har en stor fabrik kombinerad med butikslokaler i Barrie ca.10mil norr om Toronto i Canada. Där tillverkar Napoleon en del av sina grillar och där sker även den ständiga produktutvecklingen för att erbjuda sina kunder de exklusivaste och mest innovativa grillarna år efter år.

Napoleon har ett brett sortiment av gasolgrillar och det finns en grill för alla plånböcker, från den enklaste Napoleon Rogue 425 till värstingen Napoleon Pro 825 med 2st grillkammare och en total effekt på  38,6kW.

Grillmodellerna kommer i olika utföranden och serier. Nedan har vi sammanfattat samtliga modellserier.

Napoleon Rogue.png

Rogue serien består av tre olika nivåer Rogue, Rogue XT och Rogue SE. Hela denna modellserie har fått nya modeller eller facelifts inför grillsäsongen 2020.

Rogue 425 & 525 är Napoleons instegsmodeller och det är gasolgrillar med 3 eller 4 brännare utan en massa extra funktioner, det är helt enkelt bra och robusta högkvalitativa grillar för den som inte är ute efter en massa finesser.

Rogue XT serien är en nyhet för 2020, grillarna är utrustade med Sizzle Zone brännare i sidohyllan.

Rogue SE (Special Edition) serien är de värsta gasolgrillarna som ingår i Rogue serien och där finns det även den större modellen Napoleon Rogue 625 SE med 5st huvudbrännare. Samtliga gasolgrillar i SE-serien är utrustade, utöver Sizzle Zone, även med en bakre infrabrännare samt belysta vred, Safety Glow.

Napoleon Rogue Serien

Napoleon Rogue tabell.JPG

Napoleon Prestige-serien

Napoleon Prestige.png

Napoleon Prestige gasolgrillarna är steget mellan Rogue och PRO grillarna. Denna modellserie består av Napoleon P500 och P665, dessa grillar är lyxgrillar med endast några detaljer som skiljer från PRO-serien.

Napoleon Prestige grillarna är bland det bästa som finns på marknaden för grillåret 2020. Både P500 & P665 är utrustade med Sizzle Zone brännare, bakre infrabrännare för rotisserie, Lift easy lock, Jetfire tändning, Safety glow bakgrundsbelysta vred osv.

Napoleon Prestige tabell.JPG

Napoleon Prestige PRO-serien

Napoleon PRO.jpg

Napoleon Prestige PRO-serien innefattar 3st gasolgrillar Pro 500, Pro 665 & Pro 825. Många anser att dessa är de ultimata grillarna för att trolla fram underbara och goda rätter till dina gäster.

Rotisserie-spett ingår som standard på dessa grillar och även en infälld ishink för att kyla/förvara dryck kombinerad med en skärbräda är placerad i ena sidobordet som standard.

Man kan sammanfatta Prestige PRO gasolgrillarna såhär, en premiumkonstruktion av rostfritt stål som bas, toppat med de senaste och hetaste finesserna som går att utrusta grillar med idag och en design som får din grill att sticka ut som något alldeles alldeles extra.

Napoleon Pro tabell.JPG
bottom of page